Piippolan Metsästysyhdistys Ry

On tärkeää päivittää omat jäsentietosi jäsenrekisteriin

Piippolan Metsästysyhdistysellä on käyttössä nykyaikainen Metso jäsenrekisteri.
Kaikkien jäsenten tulisi tarkastaa omat jäsentietonsa. Erityisesti syntymä aika (ei henkilötunnus) ja sähköpostiosoite on tärkeää lisätä/korjata oikeaksi, jotta voimme varmuudella yksilöidä kunkin jäsenen ja tarvittaessa poistaa mahdolliset "tuplajäsenyydet" sekä päivittää automaattisesti muuttuvat osoitetiedot.

Jahti-lehti lähetetään jäsenille myös jäsenrekisterin osoitetietojen mukaisesti, joten saadaksesi lehden on osoitetiedot syytä tarkastaa ajantasalle.
 
Yksittäinen jäsen voi muokata omia tietojansa helposti jäsenrekisterin kautta. Jäsenrekisteriin pääset kirjautumaan seuran sivujen valikosta kohdasta Jäsenrekisteri. Jäsenrekisterissä jäsen voi tarkastella ja muuttaa omia osoite- ja yhteystietoja sekä vaihtaa markkinointieston tilaa.

OmaMetso on jäsenrekisterin asiointipalvelu, jossa voi ylläpitää omia jäsentietoja, maksaa jäsenmaksuja sekä seurata Metsästäjäliiton ja Piippolan Metsästysyhdistyksen tarjoamaa ajankohtaista viestintää sekä jäsenille. Sivut tarjoavat myös ajankohtaista uutisointia metsästyksestä, seuratoiminnasta ja erilaisista tapahtumista.
OmaMetsosta löytyvät myös Metsästäjäliiton kumppaneiden tarjoamat jäsenedut sekä erilaisia jäsenille suunnattuja tarjouksia ja yhteishankintakampanjoita.

OmaMetson voit lisätä myös puhelimeesi, jolloin se on aina mukana siellä missä sinäkin olet. Ohjeet OmaMetson lisäämiseksi Iphonen löydät tästä ja Android puhelimiin tästä.

Kirjautumistunnukset uuteen jäsenrekisterin asiointipalvelu OmaMetsoon saa klikkaamalla "Tilaa uusi salasana" OmaMetson kirjautumissivulla. Salasanan asettamiseksi vaaditaan, että henkilöllä on jäsenrekisterissä sähköpostiosoite omissa tiedoissaan. Mikäli sähköpostiosoite puuttuu tiedoistasi, ole yhteydessä oman seuran puheenjohtjaan tai sihteeriin. Ylläpitäjä lisää jäsenrekisteriin sähköpostiosoitteen, jonka jälkeen salasanan tilaamista voi yrittää uudelleen.

Kirjautumiseen tarvittava Metsästäjäliiton jäsennumero löytyy jäsenkortista sekä Jahtilehden takakannesta nimen yläpuolelta.

Piippolan Metsästysyhdistys Ry
Anttilantie 4
92620 Piippola
www.pimy.fi      pimy(at)pimy.fi

Rahka-ahon ampumarata
Rahka-ahontie 95
92620 Piippola

Laajemmat yhteystietomme löydät sivun ylävalikosta