Piippolan Metsästysyhdistys Ry

Lupakartat

Tältä sivulta pääset tarkastelemaan Piippolan Metsästysyhdistyksen vuokraamia metsästysalueita kartalla.

Karttojen katsomiseen tarvitsen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi ja salasana on sama kuin seuran jäsenrekisteriin.

Ellet ole muuttanut jäsenrekisterisi salasanaa tai kirjaudut ensimmäistä kertaa joko jäsenrekisteriin tai karttoja katsomaan löydät jäsentietojen päivitysohjeet sekä tunnuksesi ja salasanan muodostumisen ohjeen tästä linkistä.

Karttoja on mahdollista katsella myös jäsentiedotteessa olevan yleisen tunnuksen ja salasanan avulla.

Jos olet unohtanut henkilökohtaisen käyttäjätunnuksesi ja olet ilmoittanut jäsenrekisteriin sähköpostiosoitteesi voit tilata uuden salasanan kirjautumissivun "Salasana unohtunut ?" -toiminnolla. Huomaathan että sähköpostiohjelma voi tulkita lähetetyn uuden salasanan roskapostiksi, joten jos uuttaa salasaa ei tule sähköpostiisi kannatta tarkastaa roskapostikansio.

Seuran karttoja voit myös käyttää älypuhelimessasi lataamalla siihen B-bark sovelluksen ja syöttämällä käyttäjätunnuksesi ohjelman lisenssitietojen Reviiri kohtaan. B-bark sovelluksen lataaminen ja käyttäminen on seuran jäsenille maksutonta. Tarkemman ohjeen löydät tästä linkistä.

Video ohjeen karttojen käytöstä tietokoneella löydät tästä linkistä ja seuran karttojen yhdistämisestä puhelimen b-bark-sovellukseen löytyy tästä.

Kartasta voi sekä tietokoneella että puhelimen B-bark sovelluksella valita erilaisia karttatasoja, esim hirvi alueet tai pienriista alueet. Vinkkinä kun valitseee haluamastaan karttatasosta käänteisvärityks -version sovellus näyttää tumman punaisella luvattomat alueet. Erilaisilla rastereillä näkyväillä aluilla on jotain huomautuksia tai rajoituksia, jotka pääset katsomaan klikkaamalla kyseistä aluetta.

Karttojen katseluun pääset kirjautumaan tästä -kirjaudu sisään-