Piippolan Metsästysyhdistys Ry

Ampumarata

Piippolan metsästysyhdistys ry on yhdessä Pulkkilan Erä ry:n ja Piippolan seudun riistanhoitoyhdistyksen kanssa rakentanut Rahka-ahon ampumaradan, joka valmistui kesällä 2013. 

Modernilla ampumaradalla on mahdollisuus ampua sekä paikallaan olevaan, että liikkuvaan maaliin 50, 75 ja 100 metrin matkoilta. Radalla on myös mahdollista käyttää elektronista taululaitetta. Elektroniseen tauluun saa ampua vain täysvaippaluodilla.

Ampumarata on seuran jäsenten vapaasti käytettävissä, kunhan ottaa huomioon varatut vuorot sekä sallitut radan käyttöajat.

MIkäli sinulla kysyttävää tai haluat vuokrata rataa tai lunastaa seuranne jäsenille käyttöoikeuden, ota yhteyttä puheenjohtajaan.

Rataa on mahdollista vokrata myös muiden seurojen ja toimijoiden käyttöön, vaikka seuran omien ammuntapäivien tai seurakilpailujen järjestämistä varten. Tiedustelut vuokrauksesta mikko.aijala(at)pimy.fi tai juhani.paakkonen(at)pimy.fi

Muille seuroille tai muille halukkaille rataa voidaan vuokrata käyttöön seuraavin hinnoin:    
Seurojen tai muiden toimijoiden omat kilpailut (radan vuokra) perusmaksu 100 € + 50     €/tunti, lisäksi veloitetaan taulut käytön mukaisesti. Rataa vuokrattaessa toimitsijat radan käyttäjät (noin 3 hlöä) tulevat PiMyn ja Erän toimesta.

Harjoitusammunnat muiden seurojen jäsenille 5 €/krt/jäsen, laskutus yhdellä laskulla suoraan seuralle, kirjanpidon mukaisesti. Yksittäissille muille halukkaille 5 €/krt, käteismaksuna ja kausimaksu 30 €/henkilö. Em. maksut oikeuttavat osallistumaan radalla pidettäviin valvottuihin harjoituksiin.

Nykyisen luotiaseille tarkoitetun radan lisäksi on kesällä 2024 käynnistymässä myös haulikkoradan rakentamisnen, joten kaikki ideat haulikkoradan osalta ovat tervetulleita.