Piippolan Metsästysyhdistys Ry

On tärkeää päivittää omat jäsentietosi jäsenrekisteriin

Piippolan Metsästysyhdistys on ottanut käyttöön uuden nykyaikaisen jäsenrekisterin. Samassa yhteydessä kaikille jäsenille on tilattu Jahti-Lehti sekä liitetty heidät Suomen Metsästäjäliiton jäseneksi.
Kaikkien jäsenten tulisi tarkastaa omat jäsentietonsa.Erityiesti syntymä aika (ei henkilötunnus) on tärkeää korjata oikeaksi, jotta voimme varmuudella yksilöidä kunkin jäsenen ja tarvittaessa poistaa mahdolliset "tuplajäsenyydet" sekä päivittää automaattisesti muuttuvat osoitetiedot.
 
Myös sähköpostiosoiteen lisääminen on erityisen suotavaa, koska jäsenrekisterin kautta voimme informoida nopeasti ja kustannustehokkaasti jäseniämme, kulloinkin tarpeellisista ajankohtaisist asioista kuten koirakokeista tai metsästysrajoituksista.
 
Osoitetieto on syytä myös tarkastaa ja tarvittaessa korjata oikeaksi, jatkossa jäsenrekisterimme seuraa jäsenten osoitteen muutoksia automaattisesti kunhan tietdot on saatettu kerran ajantasaiseksi.
Yksittäinen jäsen voi muokata omia tietojansa helposti jäsenrekisterin kautta. Jäsenrekisteriin pääset kirjautumaan seuran sivujen valikosta kohdasta Jäsenrekisteri. Jäsenrekisterissä jäsen voi tarkastella ja muuttaa omia osoite- ja yhteystietoja sekä vaihtaa markkinointieston tilaa.

Käyttäjätunnuksena on jäsenen koko nimi (esim. Pekka Pimynjäsen). Salasana muodostetaan kirjoittamalla jäsennumerosi ja postinumero peräkkäin ilman välilyöntiä. Salasana kannattaa vaihtaa ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä. Jäsennumerosi löydät Jahti-lehden takakannesta osoitetitojesi yläpuolelta.

 
Mikäli teillä on kysyttävää tai tarvitsette lisätietoja ottakaa yhteyttä puheenjohtajaan mikko.aijala(at)pimy.fi tai 044 5118335.
Ohjeet jäsenrekisteriin kirjautumiseen tästä.
Piippolan Metsästysyhdistys Ry
Anttilantie 4
92620 Piippola
www.pimy.fi      pimy(at)pimy.fi

Rahka-ahon ampumarata
Rahka-ahontie 95
92620 Piippola

Laajemmat yhteystietomme löydät sivun ylävalikosta